Bačić, L. (2005). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523
Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523
Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523
Bačić, L. (2005). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523
Bačić L. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523
L. Bačić, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523