undergraduate thesis
Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:293686

Plec, Andrea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Section for Bioinformatics

Cite this document

Plec, A. (2017). Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

Plec, Andrea. "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

Plec, Andrea. "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

Plec, A. (2017). 'Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

Plec A. Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 February 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

A. Plec, "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686

Please login to the repository to save this object to your list.