Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:687221
Švegović, Dora
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion
Cite this document
Švegović, D. (2023). Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221
Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221
Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221
Švegović, D. (2023). 'Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221
Švegović D. Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221
D. Švegović, "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221