Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2013. urn:nbn:hr:151:641217
Horvat, Andreja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY
Cite this document
Horvat, A. (2013). Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217
Horvat, Andreja. "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217
Horvat, Andreja. "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217
Horvat, A. (2013). 'Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217
Horvat A. Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2013 [cited 2024 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217
A. Horvat, "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217