master's thesis
Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Knapić, J. (2016). Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, J. (2016). 'Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 24 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić J. Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2024 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

J. Knapić, "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Please login to the repository to save this object to your list.