Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:232516
Katić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Katić, M. (2020). Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516
Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516
Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516
Katić, M. (2020). 'Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516
Katić M. Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2025 January 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516
M. Katić, "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516