master's thesis
Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Katić, M. (2020). Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, M. (2020). 'Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić M. Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2025 January 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

M. Katić, "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Please login to the repository to save this object to your list.