Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Cite this document
Klepić, M. (2015). Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, Martina. "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, Martina. "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, M. (2015). 'Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić M. Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
M. Klepić, "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251