prikaz prve stranice dokumenta Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:871721

Đurkan, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Đurkan, I. (2012). Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

Đurkan, Ivana. "Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

Đurkan, Ivana. "Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

Đurkan, I. (2012). 'Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

Đurkan I. Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

I. Đurkan, "Veza porođajne mase i gestacijskih parametara s izloženošću trudnica ohratoksinu A putem hrane", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:871721

Please login to the repository to save this object to your list.