Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran
University of Zagreb Faculty of Veterinary Medicine Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document
Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 23 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2024 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084