master's thesis
Isolation and characterization of endophytic bacteria from soybean (Glycine max L.)

Dora Krznarić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology
Cite this document

Krznarić, D. (2018). Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, D. (2018). 'Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić D. Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

D. Krznarić, "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404