diplomski rad
Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Krznarić, D. (2018). Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, Dora. "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić, D. (2018). 'Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Krznarić D. Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

D. Krznarić, "Izolacija i karakterizacija endofitskih bakterija iz soje (Glycine max L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332404

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.