University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Petanjek, Z. (2019). Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Z. (2019). 'Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek Z. Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Z. Petanjek, "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843