master's thesis
Potential applications bacteriocins of lactic acid bacteria in production of dairy products

Zvjezdana Petanjek (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document...

Petanjek, Z. (2019). Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Z. (2019). 'Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek Z. Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Z. Petanjek, "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843