prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije

Brečević, Andrea (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Brečević, A. (2016). Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, A. (2016). 'Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević A. Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 July 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

A. Brečević, "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Islandora Bookmark - Please login to use this feature