Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
The effect of the milk standardisation on chemical composition and sensory atributes of Škripavac cheese

Sanda Kalaš (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document

Kalaš, S. (2017). Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, S. (2017). 'Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš S. Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

S. Kalaš, "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279