prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca

Kalaš, Sanda (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Kalaš, S. (2017). Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, S. (2017). 'Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš S. Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 August 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

S. Kalaš, "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Islandora Bookmark - Please login to use this feature