master's thesis
Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:867305

Špoljarić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Špoljarić, P. (2017). Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

Špoljarić, P. (2017). 'Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

Špoljarić P. Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

P. Špoljarić, "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305

Please login to the repository to save this object to your list.