University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Microbiology
Cite this document
Špoljarić, P. (2017). Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, P. (2017). 'Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 11 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić P. Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 September 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
P. Špoljarić, "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305