prikaz prve stranice dokumenta Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.

Španić, Vanesa (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics in Osijek
Chair of Economics and Business Management

Cite this document

Španić, V. (2016). Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

Španić, Vanesa. "Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

Španić, Vanesa. "Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

Španić, V. (2016). 'Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, accessed 07 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

Španić V. Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek; 2016 [cited 2020 July 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

V. Španić, "Glavne posebnosti procesa globalizacije i internacionalizacije u suvremenim uvjetima poslovanja.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:955618

Islandora Bookmark - Please login to use this feature