prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. urn:nbn:hr:159:538845

Begić, Barbara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Begić, B. (2008). Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

Begić, Barbara. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

Begić, Barbara. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

Begić, B. (2008). 'Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

Begić B. Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

B. Begić, "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538845

Please login to the repository to save this object to your list.