Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Kušen, M. (2017). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, M. (2017). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen M. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
M. Kušen, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978