diplomski rad
Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Kušen, M. (2017). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, M. (2017). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen M. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

M. Kušen, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.