Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:892731
Jelekovac, Ana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Jelekovac, A. (2014). Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731
Jelekovac, Ana. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731
Jelekovac, Ana. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731
Jelekovac, A. (2014). 'Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731
Jelekovac A. Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 May 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731
A. Jelekovac, "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731