ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. urn:nbn:hr:163:081812
Dominko, Lucija
University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Dominko, L. (2018). ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812
Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812
Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812
Dominko, L. (2018). 'ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 06 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812
Dominko L. ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2025 January 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812
L. Dominko, "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812