diplomski rad
ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala

Lucija Dominko (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane
Citirajte ovaj rad

Dominko, L. (2018). ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, L. (2018). 'ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko L. ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

L. Dominko, "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812