Gložinić, I. (2011). Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111
Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111
Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111
Gložinić, I. (2011). 'Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111
Gložinić I. Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111
I. Gložinić, "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111