prikaz prve stranice dokumenta Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Željka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Marketanović, Ž. (2010). Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Ž. (2010). 'Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović Ž. Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2021 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Ž. Marketanović, "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Islandora Bookmark - Please login to use this feature