master's thesis
Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Dairy Science

Cite this document

Ille, L. (2018). Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, L. (2018). 'Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille L. Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

L. Ille, "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Please login to the repository to save this object to your list.