diplomski rad
Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Ille, L. (2018). Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, L. (2018). 'Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille L. Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

L. Ille, "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.