Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, Sara
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Section for Food Plant Design
Cite this document
Šapina, S. (2023). Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina, S. (2023). 'Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
Šapina S. Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 February 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566
S. Šapina, "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566