University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Haramina, J. (2023). Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872
Haramina, Janko. "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872
Haramina, Janko. "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872
Haramina, J. (2023). 'Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 11 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872
Haramina J. Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 September 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872
J. Haramina, "Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:630872