diplomski rad
Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane

Deronja, Kristina (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing u poljoprivredi

Citirajte ovaj rad

Deronja, K. (2019). Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

Deronja, Kristina. "Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

Deronja, Kristina. "Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

Deronja, K. (2019). 'Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

Deronja K. Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

K. Deronja, "Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693688

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.