diplomski rad
Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:678519

Parlov, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Biljna bioraznolikost

Citirajte ovaj rad

Parlov, I. (2020). Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

Parlov, Iva. "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

Parlov, Iva. "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

Parlov, I. (2020). 'Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

Parlov I. Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

I. Parlov, "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.