Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Licitar Osmičević, K. (2021). Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939
Licitar Osmičević, Katarina. "Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939
Licitar Osmičević, Katarina. "Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939
Licitar Osmičević, K. (2021). 'Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939
Licitar Osmičević K. Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939
K. Licitar Osmičević, "Nutritivni potencijal ploda indijanske banane (Asimina triloba L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276939