završni rad
Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja

Katarina Huzanić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Huzanić, K. (2016). Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, K. (2016). 'Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić K. Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

K. Huzanić, "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043