Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Mamić, L. (2022). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133
Mamić, Lucija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133
Mamić, Lucija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133
Mamić, L. (2022). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133
Mamić L. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133
L. Mamić, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva ocvijeća tulipana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:971133