prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:827542

Celić Križić, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Menadžment i ruralno poduzetništvo

Citirajte ovaj rad

Celić Križić, D. (2017). Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

Celić Križić, Darija. "Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

Celić Križić, Darija. "Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

Celić Križić, D. (2017). 'Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

Celić Križić D. Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

D. Celić Križić, "Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:827542

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.