Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda

Zvonimir Dražina (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo
Citirajte ovaj rad

Dražina, Z. (2017). Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549

Dražina, Zvonimir. "Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549

Dražina, Zvonimir. "Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549

Dražina, Z. (2017). 'Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549

Dražina Z. Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549

Z. Dražina, "Utjecaj temperature i duljine čuvanja plodova trešnje na niskoj temperaturi na kakvoću ploda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:525549