Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Biljna bioraznolikost
Citirajte ovaj rad
Jošt, M. (2021). Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366
Jošt, Mario. "Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366
Jošt, Mario. "Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366
Jošt, M. (2021). 'Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366
Jošt M. Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366
M. Jošt, "Utjecaj kemijskih i bioloških tretmana sjemena na klijavost i veličinu klijanca pšenice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:700366