Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Ardalić, E. (2021). Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749
Ardalić, Ema. "Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749
Ardalić, Ema. "Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749
Ardalić, E. (2021). 'Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749
Ardalić E. Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749
E. Ardalić, "Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:624749