Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Bartol, A. M. (2018). Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, A. M. (2018). 'Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol AM. Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

A. M. Bartol, "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.