završni rad
Osnovni tipovi ishrane algi
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. urn:nbn:hr:181:583819

Kerezović, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Kerezović, S. (2021). Osnovni tipovi ishrane algi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

Kerezović, Sanja. "Osnovni tipovi ishrane algi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

Kerezović, Sanja. "Osnovni tipovi ishrane algi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

Kerezović, S. (2021). 'Osnovni tipovi ishrane algi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 23.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

Kerezović S. Osnovni tipovi ishrane algi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2021 [pristupljeno 23.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

S. Kerezović, "Osnovni tipovi ishrane algi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.