prikaz prve stranice dokumenta Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača
Rad nije dostupan
završni rad
Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača

Pandurić, Filip (2019)
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Pandurić, F. (2019). Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, F. (2019). 'Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 16.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić F. Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 16.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

F. Pandurić, "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.