prikaz prve stranice dokumenta Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:345230

Jurišić, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jurišić, I. (2019). Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

Jurišić, Ivana. "Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

Jurišić, Ivana. "Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

Jurišić, I. (2019). 'Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 16.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

Jurišić I. Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 16.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

I. Jurišić, "Primjena održivoga marketing miksa u hotelijerstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:345230

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.