prikaz prve stranice dokumenta Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:026894

Perković, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Perković, A. (2011). Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, A. (2011). 'Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković A. Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

A. Perković, "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.