Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:994938
Leško, Marijo
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Leško, M. (2010). Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938
Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938
Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938
Leško, M. (2010). 'Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938
Leško M. Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938
M. Leško, "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938