prikaz prve stranice dokumenta Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:345661

Ferk, Karla
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Ferk, K. (2015). Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

Ferk, Karla. "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

Ferk, Karla. "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

Ferk, K. (2015). 'Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

Ferk K. Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

K. Ferk, "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.