završni rad
Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:621020

Horvat, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Horvat, M. (2020). Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

Horvat, Maja. "Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

Horvat, Maja. "Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

Horvat, M. (2020). 'Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

Horvat M. Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

M. Horvat, "Bakteriocinska aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621020

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.