prikaz prve stranice dokumenta Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:872811

Jukić, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Jukić, I. (2014). Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

Jukić, Ivan. "Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

Jukić, Ivan. "Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

Jukić, I. (2014). 'Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

Jukić I. Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

I. Jukić, "Optimizacija parametara uzgoja Euglene gracilis primjenom metode odzivnih površina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:872811

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.