diplomski rad
Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica

Maja Stojanović (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Stojanović, M. (2013). Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, M. (2013). 'Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović M. Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

M. Stojanović, "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094