prikaz prve stranice dokumenta Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:891093

Hiti, Julian
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Hiti, J. (2012). Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

Hiti, Julian. "Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

Hiti, Julian. "Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

Hiti, J. (2012). 'Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

Hiti J. Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

J. Hiti, "Usporedba antioksidacijske aktivnosti polifenola iz piva i vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891093

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.