Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. urn:nbn:hr:159:550861
Ogorelec, Mirna
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Ogorelec, M. (2009). Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861
Ogorelec, Mirna. "Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861
Ogorelec, Mirna. "Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861
Ogorelec, M. (2009). 'Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861
Ogorelec M. Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861
M. Ogorelec, "Utjecaj mikroinkapsulacije na funkcionalna svojstva probiotičkih bakterija Lactobacillus helveticus M92, Lactobacillus plantarum L4 i Enterococcus faecium L3", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550861