Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. urn:nbn:hr:159:508754
Krasnići, Nesrete
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Krasnići, N. (2008). Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754
Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754
Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754
Krasnići, N. (2008). 'Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754
Krasnići N. Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754
N. Krasnići, "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754